Engelliler İçin Tacizden Korunma Eğitimi

Yenice'de "Engelleri Eğitim ile Aşacağız" EDES Projesi kapsamında "Engellilerde Cinsel Gelişim, Cinsel Eğitim ve Tacizden Korunma" Konulu Seminer düzenlendi. Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon

Engelliler İçin Tacizden Korunma Eğitimi
Haber Giriş Tarihi: 29 Kasım 2017 20:48 Yenice Haberleri

Yenice’de “Engelleri Eğitim ile Aşacağız” EDES Projesi kapsamında “Engellilerde Cinsel Gelişim, Cinsel Eğitim ve Tacizden Korunma” Konulu Seminer düzenlendi.

Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Yenice Orman İşletme Müdürlüğü ortaklığıyla oluşturulan “Yenice’de Engelleri Eğitim ile Aşacağız” EDES Projesi kapsamında yapılan faaliyetlere devam edildi.

Edes Projesi kapsamında verilen seminerde özel gereksinimli çocuğa sahip ailelerin, çocuklarının ergenlik ve sonrası yaşadıkları sorunların çözümüne yardımcı olmak, cinsellik konusunda bilgi vermemenin çocuğu kurtarmak olmadığını söyleyen Yrd. Doç. Dr Avşar ARDIÇ, rehber öğretmenlerin cinsel istismar konusunda nasıl davranacakları konusunda bilgi verdi.

Öğretmenler ve veliler tarafından yoğun ilgi ile izlenen seminer sonunda çocuklarının ergenliğe giriş ve devamında yaşadıkları cinsel sorunlar hakkında yaşadıkları sorunlar ile başedebilme konusunda bilgilenmeleri sağlandı.

Paylaş:
Kobak Süt Ürünleri Açıldı

Yenice Haberleri

Kobak Süt Ürünleri Açıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın katılımı ile Yenice'de Kobak Süt Ürünleri'nin açılışı

Yenice’de Nitelikli Yağma Operasyonu

Yenice Haberleri

Yenice’de Nitelikli Yağma Operasyonu

Yenice'de düzenlenen nitelikli yağma operasyonunda, 8 şüpheli gözaltına

İŞKUR İŞ Garantili Kurslarına Devam Ediyor

Yenice Haberleri

İŞKUR İŞ Garantili Kurslarına Devam Ediyor

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 20 kişiye istihdam sağlayan kurusunu