25 Nisan 2024 Perşembe

FETÖ Soruşturması: Kaymakamlar Görevden Alındı

Çanakkale'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Çan ve Yenice kaymakamları görevlerinden uzaklaştırıldı. Edinilen bilgiye göre, soruşturma çerçevesinde Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu ile Yenice Kaymakamı Musa Evin görevlerinden

FETÖ Soruşturması: Kaymakamlar Görevden Alındı
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 18:26 Çan Haberleri Gündem Haberler Yenice Haberleri

Çanakkale’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Çan ve Yenice kaymakamları görevlerinden uzaklaştırıldı.

Edinilen bilgiye göre, soruşturma çerçevesinde Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu ile Yenice Kaymakamı Musa Evin görevlerinden alındı.

Kakillioğlu’nun 9 Eylül 2013, Evin’in ise 8 Ağustos 2015’ten bu yana mevcut görevlerini sürdürdükleri öğrenildi.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında bin 195 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde çalışan ve siyasi parti üyesi bin 195 kişi hakkında işlem yapıldığı ifade edildi.

Bu kapsamda 474 kişinin görevden uzaklaştırıldığı ifade edilen açıklamada, 269 şüphelinin tutuklandığı, 233 kişinin adli kontrol şartıyla salıverildiği, 108 kişinin serbest bırakıldığı, 34 kişiye gözaltı kararı uygulandığı, firari 71 kişinin de arandığı kaydedildi.

Paylaş:
Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Haberleri

Bülent Öz’ün Bayram Mesajı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz Ramazan Bayramı mesajı

Kobak Süt Ürünleri Açıldı

Yenice Haberleri

Kobak Süt Ürünleri Açıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın katılımı ile Yenice'de Kobak Süt Ürünleri'nin açılışı

Yenice’de Nitelikli Yağma Operasyonu

Yenice Haberleri

Yenice’de Nitelikli Yağma Operasyonu

Yenice'de düzenlenen nitelikli yağma operasyonunda, 8 şüpheli gözaltına