1974 senesinde Çanakkale’de dünyaya gelen Rober Hatemo, ermeni kökenli olup Türkiye’de sanatçılık yapmaktadır. Bir erkek kardeşi olan şarkıcının dedesi de...
1974 senesinde Çanakkale’de dünyaya gelen Rober Hatemo, ermeni kökenli olup Türkiye’de sanatçılık yapmaktadır. Bir erkek kardeşi olan şarkıcının dedesi de keman çalmaktadır. Özel bir okulda okumuş ve okulun tiyatro kolunda profesyonel olarak tiyatro yapmıştır. 1994 senesinde askerlik için Adana’ya gitmiş ve vazifesini tamamlamıştır. 1974 senesinde o doğduğunda dedesi de Kıbrıs Harekatı’na katılmıştır. İstanbul’da yaşayan Rober Hatemo’nun babası o küçükken kuyumculuk yapmaktadır. Şarkıcı da o zamanlar babasının yanında çıraklık yapmış ve bu konuda eli çok yatkındır.
1997 senesinde Esmer adında ilk albümü ile çıkış yapan şarkıcı Sen Farklısın, Azılı Bela, Aşksız Prens, Pabucumun Dünyası, Giden Candan Gidiyor, Mahrum gibi albümlerinde sahibidir. Sihirli Değnek albümündeki Senden Çok Var şarkısı uzun yıllar dillerden düşmemiştir. Bugüne kadar yedi albüm çıkarmış şarkıcı müzik piyasasında önemli bir yere sahiptir. Televizyon ve radyo programlarına sık sık davet edilmekte ve şarkıları gündemde kalmaktadır. Küçükten büyüğe geniş bir hayran kitlesi bulunmaktadır.
2014 senesinde çıkardığı Pabucumun Dünyası albümünde Yıldız Tilbe şarkılarına yer vermiş ve bu albümüçok satmıştır. Zaman zaman gündüz kuşağı programlarına da konuk sanatçı olarak katılmaktadır. Bir zamanlar gece hayatında adı çok geçen ve hemen hemen her gün sahneye çıkan bir şarkıcıdır. Son yıllarda bu tempoya biraz ara verse de şarkıları her zaman çok tutulmuştur.
Müzik hayatı yanında sporcu kimliği ile de dikkat çekmektedir. Son zamanlarda yoga yaparak kendine yeni bir spor türü bulmuştur. Özel hayatında arkadaşları ile zaman geçiren ve Cunda Adası’nda bulunan yazlığına sık giden Rober Hatemo evli değildir. Özel hayatın özel kalması taraftarı olan şarkıcı bu konuya çok hassasiyet göstermektedir. Şarkıları dışında çok fazla polemikle adından bahsettiren biri değildir.
Ertuğrul Bilda, 22 Ocak 1915 senesinde Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Birçok filme oynamış olsa bile esas popülerliğini 1983 senesinde yayımlanan Kuruntu
İsmail Kaya Gençer, 1 Ocak 1962 tarihinde Çanakkale Lapseki’de doğdu. Gençer, ilk ve orta öğrenimini Lapseki’de tamamladı. 1980 senesinde Gelibolu