Şalvarspor, Maça Şalvar ve Çemberleriyle Çıktı

Ayvacık kız futbol takımı Şalvarspor'un oyuncuları, üniversiteli kızlarla yaptıkları maça şalvar ve başlarındaki çemberlerle çıktı.

Şalvarspor, Maça Şalvar ve Çemberleriyle Çıktı
Haber Giriş Tarihi: 11 Kasım 2019 8:37 Ayvacık Haberleri

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde kız futbol takımı Şalvarspor’un oyuncuları, üniversiteli kızlarla yaptıkları maça şalvar ve başlarındaki çemberlerle çıktı.

Ayvacık Belediyesi’nin iş birliğiyle, Ayvacık 21 Eylül Stadyumu’nda, Yukarıköy kız futbol takımı Şalvarspor ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu Kız Futbol Takımı arasında maç düzenlendi.

Belediye Başkanı Mesut Bayram, maç öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür etkinlikleri önemsediklerini söyledi.

Kadınların her kulvarda yer aldığını belirten Bayram, “Kızlarımız, nasıl tarlalarda çalışıyorsa ‘Yeşil sahalarda da top koşturabiliriz.’ diyor. ‘Futboldan da anlarız.’ mantığıyla yaklaşıyorlar. Bugün de ÇOMÜ’daki öğrencilerimizle, Ayvacık’a bağlı Yukarıköy’ün, Yörük köyümüzün kızlarıyla bunu ispat etmek için buradayız. Taraftarlar da bekliyor. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum.” dedi.

Şalvarspor kız futbol takımı, maça şalvar ve başlarındaki çemberlerle çıktı. Renkli görüntülere sahne olan karşılaşma, 2-2 sonuçlandı.

Maça, Ayvacıklı futbolseverler de ilgi gösterdi.

Paylaş:
Assos Kazılarında Balık Tabağı ve Olta Kancası Bulundu

Ayvacık Haberleri

Assos Kazılarında Balık Tabağı ve Olta Kancası Bulundu

Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale köyü sınırları içinde kalan Antik Çağ'ın en önemli liman kentlerinden Assos'ta 2 bin 300 yıllık üç

Kazdağları’nda “Antep Fıstığı” Üretimi

Ayvacık Haberleri

Kazdağları’nda “Antep Fıstığı” Üretimi

Balıkesir'in Edremit ilçesinin bazı kırsal mahalleleri ile Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi ve köylerinde aşı yapılan sakız ağaçlarından (çitlembik)

Ayvacık’ın Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü

Ayvacık Haberleri

Ayvacık’ın Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü

Ayvacık'ın Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü törenle kutlandı. Atatürk Kültür Parkı'daki programda, Atatürk anıtına çelenk bırakıldı, halk oyunları gösterileri yapıldı ve