Bayramiç’te Tohum Takas Şenliği

Bayramiç'te Belediye tarafından düzenlenen "24. İda Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında, "6. Tohum Takas ve Yerel Ürünler Şenliği" gerçekleştirildi.

Bayramiç’te Tohum Takas Şenliği
Haber Giriş Tarihi: 01 Eylül 2019 12:06 Bayramiç Haberleri

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen “24. İda Kültür ve Sanat Etkinlikleri” kapsamında, “6. Tohum Takas ve Yerel Ürünler Şenliği” yapıldı.

Belediye Başkanı Mert Uygun’un ev sahipliğinde kapalı pazar alanında yapılan şenliğin açılışına CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, CHP Bayramiç İlçe Başkanı Süruri Savaş, Romanya Campia Turzii Belediye Başkanı Dorin Nicolae Lojigan, çevre il ve ilçelerden konuklar ile çok sayıda davetli katıldı.

Katılımcılar kurulan stantları gezerek el işi hediyelikleri ve gıda ürünlerini inceledi.

Şenlik çerçevesinde İzmir Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer’in katılımcısı olduğu Kırsalda Kadın İşbirliği Çalıştayı, Zeytin ve Zeytinyağı Çalıştayı, Kır-Kent Ağı Paneli ve Kooperatifçilik Çalıştayı da gerçekleştirildi.

Yerel tohumların takas edilmesi ve Grup Samar’ın müzik dinletisiyle süren şenlikte gün boyu Çocuk Sokağı ve atölye etkinliklerine yer verildi.

Paylaş:
10 Kasım Töreninde Sirenler 6 Dakika Erken Çaldı

Bayramiç Haberleri

10 Kasım Töreninde Sirenler 6 Dakika Erken Çaldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yılı dolayısıyla Bayramiç ilçesinde yapılan anma töreninde sirenlerin 6 dakika erken çalındığının

Define Aramak İçin 40 Metrelik Çukur Kazdılar

Bayramiç Haberleri

Define Aramak İçin 40 Metrelik Çukur Kazdılar

Bayramiç'te yaklaşık 40 metre derinliğinde çukur açarak define aradıkları iddia edilen 5 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına

Cezaevi Firarisi Çatıda Yakalandı

Bayramiç Haberleri

Cezaevi Firarisi Çatıda Yakalandı

Bayramiç ilçesine bağlı Türkmenli Köyü'nde cezaevi firarisi olan şahıs, jandarma ekipleri tarafından evinin çatısında saklanırken