Biga Belediyesi Mobil Uygulaması Yayında

Biga Belediyesi’nin mobil uygulaması faaliyete geçti. Biga Belediyesi'nin belediyecilik hizmetlerine daha kolay ulaşımı sağlayacak mobil uygulama; hem IOS hem de Android işletim sistemine sahip cihazlar için faaliyete geçti. Mobil uygulama ile

Biga Belediyesi Mobil Uygulaması Yayında
Haber Giriş Tarihi: 26 Kasım 2018 15:00 Biga Haberleri

Biga Belediyesi’nin mobil uygulaması faaliyete geçti.

Biga Belediyesi’nin belediyecilik hizmetlerine daha kolay ulaşımı sağlayacak mobil uygulama; hem IOS hem de Android işletim sistemine sahip cihazlar için faaliyete geçti. Mobil uygulama ile vatandaşlar artık Android ve IOS işletim sistemine sahip tabletler ve cep telefonları ile Biga Belediyesi’nin genel bilgi ve iletişim bilgilerine, etkinliklerine ve güncel haberlerine ulaşabilecekler.

App Store  ve Google Play Store’dan indirilecek uygulama ile güncel haberler, e-yayınlar, duyurular, ihaleler, projeler, etkinlikler, borç sorgulama, meclis kararları, evrak, istek şikayet bildirimi ve sorgulaması ve Biga Belediyesi’ne ait kurumsal bilgilere istedikleri her yerden rahatlıkla ulaşabilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; “Biga Belediyesi’ni halkın her an kolay ulaşımına açmak için her tür imkanı kullanıyoruz. Bunun için ilk önce Halk Masa sistemimizi kurmuştuk. Halk Masa’ya ulaşmak isteyen vatandaşlarımız için ise Whatsapp dahil çok sayıda iletişim aracını sistemimize eklemiştik. Halk Masa sistemimiz TSE’den de onay aldı. Günümüz teknolojisini de takip etmemiz gerekiyordu. Hemen hemen herkesin elinde sürekli telefon görüyoruz. Vatandaşlarımızın telefonlarından da kolaylıkla belediyemiz sitesinden işlemlerini yapabilmelerini istiyoruz. Bu nedenle mobil uygulamamızı faaliyete geçirdik. İnternet sitemizi de güncelleyeceğiz. Bazı teknik nedenlerle çok fazla güncelleme yapamamıştık” ifadelerini kullandı.

İOS: https://itunes.apple.com/us/app/biga-belediyesi/id1441458864?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lean.bigabelediyesi

Paylaş:
Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Biga Haberleri

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs düzenlenen operasyonla Biga'da