Biga’da Sevgi İzi Projesi Başladı

Biga’da Sevgi İzi projesi hayata geçirildi. Ünlü televizyon programcısı Müge Anlı'nın başlatmış olduğu Sevgi İzi projesi çerçevesinde Biga Belediyesi de özel eğitime ve bakıma muhtaç vatandaşların yaşamlarını güvence almak için Sevgi

Biga’da Sevgi İzi Projesi Başladı
Haber Giriş Tarihi: 18 Kasım 2018 14:18 Güncelleme: Biga Haberleri

Biga’da Sevgi İzi projesi hayata geçirildi.

Ünlü televizyon programcısı Müge Anlı’nın başlatmış olduğu Sevgi İzi projesi çerçevesinde Biga Belediyesi de özel eğitime ve bakıma muhtaç vatandaşların yaşamlarını güvence almak için Sevgi İzi projesini hayata geçirdi. Biga Engelliler Derneği ile beraber gerçekleştirilen Sevgi İzi projesi için altmıştan fazla dernek üyesi gönüllü oldu.

Biga Engelliler Derneği’nde gerçekleştirilen çalışmaya katılan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; “Özel eğitime ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın can güvenliği için bu projemiz önemliydi. Müge Anlı hanım önemli bir işe öncülük etti. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’müz Müge Anlı’nın ekibi ile iletişim halindeler. Çalışmamızı Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak ile yürütmeye devam edeceğiz. Proje ile ilgili bizlere başvurular geldikçe, numara almaya ve dövme yaptırmaya devam edeceğiz. Derneğimizi çok önemsiyoruz. her tür sorunun çözümü için çalışıyoruz. En büyük engeli biz duyarsızlığımız ile gösteririz. Yaya kaldırımlarının iniş çıkışlarına araç park etmek, engelli park yerlerini kullanmak gibi yanlışlar yapılıyor. Bunlar arkadaşlarımız tarafından da takip ediliyor ve gerekli uyarıların yanı sıra cezalar kesiliyor. Sizler de dernek üyeleri olarak her tür istek ve önerilerinizi mutlaka bizlerle paylaşın” dedi.

Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak da kısa konuşmasında Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’a teşekkür ederken; Sevgi İzi projesini çok önemsediklerini ifade etti.

Paylaş:
Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Biga Haberleri

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs düzenlenen operasyonla Biga'da