Biga’nın Yeni Temizlik Aracı Bornova’dan

Biga Belediyesi’nin yeni temizlik aracı Bornova Belediyesinden. İzmir Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ın ziyaretinde çöp kamyonu hediye etmişti. Geçtiğimiz hafta Bornova Belediye Meclisi ilgili kararı aldı.

Biga’nın Yeni Temizlik Aracı Bornova’dan
Haber Giriş Tarihi: 08 Kasım 2018 11:11 Biga Haberleri

Biga Belediyesi’nin yeni temizlik aracı Bornova Belediyesinden.

İzmir Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın ziyaretinde çöp kamyonu hediye etmişti. Geçtiğimiz hafta Bornova Belediye Meclisi ilgili kararı aldı. 6 Kasım Salı günü de Biga Belediye Meclisi karar aldı.

BMC marka Fatih tipi kamyon, Temizlik İşler Müdürlüğü tarafından çöp toplama hizmetlerinde kullanılacak. Biga’nın temizliği için on altı araç ve altmış iki personel çalışıyor. Bu hibe araç ile on yedinci araç çalışmaya başlayacak.

Belediye Meclisi sonrası konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; “Bornova ziyaretimizde hem Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atilla’yı hem de eski Biga ve Bornova yeni Kaymakamı Fatih Genel’i ziyaret etmiştim. Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Ergun Erkap ve federasyon başkan yardımcısı Bornova Belediye Meclis Üyesi Cemal Şenel’in de destekleri ile böyle bir fikir ortaya çıkmıştı. Bornova Belediyesi Başkanı Olgun Atilla’ya ve Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş:
Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Biga Haberleri

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs düzenlenen operasyonla Biga'da