İrem Derici’den Muhteşem Konser

Biga Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Biga Alışveriş ve Kültür Festivali kapsamında sahneye çıkan İrem Derici, sevilen şarkılarıyla Bigalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

İrem Derici’den Muhteşem Konser
Haber Giriş Tarihi: 23 Haziran 2019 12:46 Biga Haberleri

Biga Alışveriş ve Kültür Festivali’nde ünlü şarkıcı İrem Derici sahne aldı.

Biga Belediyesi tarafından düzenlenen Biga Alışveriş ve Kültür Festivali’nin ikinci gününde Belediye Meydanı’nda konserler düzenlendi. Biga’nın yerel sanatçılarından Ercan Yeşiltaş ve ünlü şarkıcı İrem Derici konser verdi. Ercan Yeşiltaş sahnesi sonrasında Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı sanatçıya çiçek takdim edildi.

Pop müzik sanatçısı İrem Derici, birbirinden güzel şarkılarıyla binlerce Bigalıya festival coşkusunu yaşattı. Konser alanında binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederken, romantik şarkılarda ise cep telefonu ışıklarıyla şarkılara eşlik etti.

İrem Derici’ye teşekkür ederek çiçek takdim eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Gönüllerin şehri Biga’mızda bugün çok güzel bir yaz akşamı yaşıyoruz. İlkini düzenlediğimiz Biga Alışveriş ve Kültür Festivalimizin ikinci gecesinde ağırlamaktan çok mutlu olduğumuz, gençlerin sevgilisi ünlü sanatçımız İrem Derici hanımefendiye ve tüm orkestra ekibine festivalimize katıldıkları için şahsım ve büyük ailem Biga adına çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum.” diye konuştu.

Konser Gece geç saatlere kadar devam etti.

Paylaş:
Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Biga Haberleri

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs düzenlenen operasyonla Biga'da