Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Konuşuldu

Biga’da Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı yapıldı. Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı. İÇDAŞ Bekirli Tesislerinde gerçekleştirilen kurul toplantısında;

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Konuşuldu
Haber Giriş Tarihi: 10 Aralık 2018 15:26 Güncelleme: Biga Haberleri

Biga’da Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı yapıldı.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

İÇDAŞ Bekirli Tesislerinde gerçekleştirilen kurul toplantısında; önceki toplantıda alınan kararlar ve kurulun faaliyetleri değerlendirildi. Toplantıda Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer tarafından Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu mevcut durumu analiz değerlendirmesi ile ilgili bir sunum yapıldı.
Toplantıda, araştırma geliştirme, mesleki ve teknik eğitimin desteklenerek Çanakkale’nin cazibe merkezi olması yönünde yapılabilecek çalışmalar ele alınarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KÜSİ Çalışma grubu üyesi Doç Dr. Özgür Özay tarafından bilgilendirme yapıldı.

Biga Kaymakamı Mustafa Can, Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odaları, Çanakkale, Biga ve Ezine Organize Sanayi Bölgesi temsilcileri, ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sanayi kuruluşlarının temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı görüş ve öneriler ile son buldu.

Paylaş:
Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Biga Haberleri

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs düzenlenen operasyonla Biga'da