Balıkçı Tezgahında Köpek Balığı Görenleri Şaşırttı

Çanakkale Boğazı'nda Gelibolu civarında yakalanan camgöz cinsi köpek balığı Edirne'de balıkçı tezgahında sergilenmeye başladı. 1 metre 80 santimetre uzunluğunda ve 80 kilogram ağırlığındaki köpek balığı görenlerin dikkatini çekiyor. Marmara Denizi'nde yakalanan

Balıkçı Tezgahında Köpek Balığı Görenleri Şaşırttı
Haber Giriş Tarihi: 09 Kasım 2017 13:09 Bölgesel Haberler

Çanakkale Boğazı’nda Gelibolu civarında yakalanan camgöz cinsi köpek balığı Edirne’de balıkçı tezgahında sergilenmeye başladı. 1 metre 80 santimetre uzunluğunda ve 80 kilogram ağırlığındaki köpek balığı görenlerin dikkatini çekiyor.

Marmara Denizi’nde yakalanan camgöz cinsi köpek balığı, teşhir amaçlı bir balıkçı tezgahında sergileniyor.

Köpek balığını gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Köpek balığını yakından inceleyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çekiyor.

– “Güzel bir ilgi oluşturdu”

Balıkçı Recep Eskieğer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, camgöz cinsi köpek balığını tezgahı “canlandırmak” ve tanıtım amaçlı getirdiğini söyledi.

Marmara Denizi’nde yakalanan köpek balığını yüksek ücretle satın aldığını aktaran Eskieğer, “Çanakkale Boğazı’nda Gelibolu civarında yakalanmış camgöz cinsi bir köpek balığı. Vatandaşların köpek balığını görmesi ve tanıması için getirdik. Teşhir amaçlı sergiliyoruz. Şu an için satmayı düşünmüyoruz. Sabahtan beri güzel bir ilgi oluşturdu. Görenler ilk önce şaşırıyor ve ardından fotoğraf çekiyor.” diye konuştu.

Aydın Ağırdan, hayatında ilk kez bu kadar büyük bir balık gördüğünü belirterek, “Daha önce böyle bir balık görmedim. Çok şaşırdım. Değişik bir balık. Hemen fotoğrafını çekeceğim.” dedi.

Paylaş:
Dev Yolcu Uçağı Saros Körfezi’nde Batırıldı

Bölgesel Haberler

Dev Yolcu Uçağı Saros Körfezi’nde Batırıldı

Airbus A330 tipi yolcu uçağı, Saros Körfezi İbrice Limanı'na dalış turizmine katkı sağlaması amacıyla

Marmara Belediyeler Birliği’nde Yeni Dönem Başladı

Bölgesel Haberler

Marmara Belediyeler Birliği’nde Yeni Dönem Başladı

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Marmara Belediyeler Birliği Plan ve Bütçe Komisyonu’na

Gönen Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı Başladı

Bölgesel Haberler

Gönen Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı Başladı

Balıkesir Gönen’de "Tarım ve Hayvancılık Fuarı"