Sporda Yetenek 10’la Gelecek

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in de katıldığı Sporda Yetenek 10'la Gelecek projesi nin protokolü Akçapınar Köyü İlkokulunda imzalandı. Ayvalık Kaymakamlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe

Sporda Yetenek 10’la Gelecek
Haber Giriş Tarihi: 22 Şubat 2018 20:24 Bölgesel Haberler

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in de katıldığı Sporda Yetenek 10’la Gelecek projesi nin protokolü Akçapınar Köyü İlkokulunda imzalandı.
Ayvalık Kaymakamlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ayvalık Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve diğer kurum ve kuruluşlarının işbirliğiyle dezavantajlı bölgelerdeki ilk ve ortaokulda okuyan öğrencilerinin spora kazandırılmasını amaçlayan protokole ait imza töreni Ayvalık’ın kırsal mahallesi olan Akçapınar Köyü İlkokulunda düzenlendi.
Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Daire Başkanı Fatih Akay, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cem Hamzaoğlu, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Aydın Birdal, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.
Ayvalık’ta dezavantajlı bölgelerde bulunan ilk ve ortaokullarda okuyan risk grubu öğrencilerini kapsayan proje ile masa tenisi, dart, jimnastik, basketbol, futbol, bocce, wushu ve sağlıklı yaşam ve egzersiz çalışmaları ile öğrencilerin spora kazandırılmasının amaçlandığı öğrenildi.
Sporda yetenek10’la gelecek projesinde Ayvalık Belediyesi olarak katkı sağlamaktan duyduğu memnuiyeti ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Rahmi Gençer ‘’ İyi bir sporcu olmanın yanı sıra ahlaklı, terbiyeli, disiplinli sporcu olmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Eğitimleriniz daha iyi gelişir. Sağlıklı olursunuz. Öğretmenlerinizin sözünü iyi dinleyin ve başarılı birer öğrenci olun. Hepimizi bir gururlandırın. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum, sevgiyle selamlıyorum’’ dedi.
Körfez Daire Başkanı Akay ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü hatırlattı ve ‘’Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur’’ dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak bu bilinçle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Protokol üyelerinin çocuklarla beraber çeşitli spor faaliyetlerinde bulunmasının ardından program son buldu.

Paylaş:
Dev Yolcu Uçağı Saros Körfezi’nde Batırıldı

Bölgesel Haberler

Dev Yolcu Uçağı Saros Körfezi’nde Batırıldı

Airbus A330 tipi yolcu uçağı, Saros Körfezi İbrice Limanı'na dalış turizmine katkı sağlaması amacıyla

Marmara Belediyeler Birliği’nde Yeni Dönem Başladı

Bölgesel Haberler

Marmara Belediyeler Birliği’nde Yeni Dönem Başladı

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Marmara Belediyeler Birliği Plan ve Bütçe Komisyonu’na

Gönen Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı Başladı

Bölgesel Haberler

Gönen Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı Başladı

Balıkesir Gönen’de "Tarım ve Hayvancılık Fuarı"