Ünlü Sanatçıdan İhmal ve Tehdit İddiası

Bozcaada geçtiğimiz günlerde çıkan kavgada darbedilen bir kişi hayatını kaybetmesi sonrasında Bozcaada da olaylar durulmuyor.

Ünlü Sanatçıdan İhmal ve Tehdit İddiası
Haber Giriş Tarihi: 30 Haziran 2019 15:32 Bozcaada Haberleri

Bir eğlence mekanı çıkışı sonrasında 31 yaşında ki ada sakinlerinden Ramazan Öksüz 4 kişi tarafından tekme ve yumruklarla dövülerek darbeldilmiş ve Ramazan Öksüz hayatını kaybetmişti.

Kavgaya karıştıkları öne sürülen 4 şüpheli gözaltına alınması sonrasında olayın duyulmasıyla Bozcaada’da gerginlik çıkmıştı. Çok sayıda güvenlik görevlisinin adaya getirilmesiyle adada yaşanan gerginlik düşürülmüştü.

Ada sakinlerinden ünlü sanatçı Feridun Düzağaç sosyal medya üzerinden konuya yönelik açıklama yapınca gözler tekrar Bozcaada’ya çevrildi.
Sanatçı Feridun Düzağaç, Ramazan Öksüz cinayetine dair, olay yeri incelemesi yapılmadan kanların temizlendiği, gazetecilerin savcı tarafından haber yapılmaması için tehdit edildiğini iddia etti.
Feridun Düzağaç instagram üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Yıllar içinde bu ‘eskiden güzel’ adada biriktirdiğimiz tüm anıları bir anda anlamsız kılan vahşi bir cinayete kurban verdiğimiz dadamız Ramazan , daha seni toprağına veremeden arkandan konuşan yerel vicdansızlığın …gecenin son gemisiyle adaya geçip seni aramızdan çalan canilerin …bu vahşet yaşanırken seyredip katline seyirci kalan soysuzların…olay yeri incelemesi yapılmadan kanını yıkayan kansızların ve bunlara cesaret verenlerin…yerel gazeteciyi “haberini yaparsan bedelini ödersin” ile tehdit eden adam kayırmacılığın….bir daha o barın açılmasına izin verecek izansızlığın kökü kuruyana kadar hatırana sahip çıkacağıma, sahip çıkılması için elimden geleni yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin olsun koca oğlan.”

View this post on Instagram

Yıllar içinde bu ‘eskiden güzel’ adada biriktirdiğimiz tüm anıları bir anda anlamsız kılan vahşi bir cinayete kurban verdiğimiz dadamız Ramazan , daha seni toprağına veremeden arkandan konuşan yerel vicdansızlığın …gecenin son gemisiyle adaya geçip seni aramızdan çalan canilerin …bu vahşet yaşanırken seyredip katline seyirci kalan soysuzların…olay yeri incelemesi yapılmadan kanını yıkayan kansızların ve bunlara cesaret verenlerin…yerel gazeteciyi “haberini yaparsan bedelini ödersin” ile tehdit eden adam kayırmacılığın….bir daha o barın açılmasına izin verecek izansızlığın kökü kuruyana kadar hatırana sahip çıkacağıma, sahip çıkılması için elimden geleni yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin olsun koca oğlan…•

A post shared by feridun_duzagac (@feridun_duzagac) on

Paylaş:
Bozcaada Tenedos Tiyatro Festivali 26 Ekim’de

Bozcaada Haberleri

Bozcaada Tenedos Tiyatro Festivali 26 Ekim’de

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi 26-28 Ekim’de 1. Tenedos Tiyatro Festivali’ne ev sahipliği yapacak. “Bozcaada’da 3 gün 3 gece tiyatro” temalı festivale

Karaya Oturtulan Gemi Yüzdürüldü

Bozcaada Haberleri

Karaya Oturtulan Gemi Yüzdürüldü

Bozcaada ilçesinde, baş tarafından su aldığının tespit edilmesi üzerine kaptanı tarafından karaya oturtulan gemi yüzdürüldü.

Bozcaada’da Atık Toplama Kamyonunda Yangın

Bozcaada Haberleri

Bozcaada’da Atık Toplama Kamyonunda Yangın

Bozcaada'da belediyeye ait ambalaj atığı toplama kamyonunda yangın sonucu hasar meydana