Çan Belediyesi Geleneksel Deve Güreşleri Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
Çan’da her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılan deve güreşleri sona erdi. Çan Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Deve Güreşleri bu yıl da heyecan dolu mücadelelere sahne oldu.
Havanın güzel olmasının da etkisiyle deve güreşlerini izlemeye gelen vatandaşlar mangalları yakarak piknik yapma fırsatı buldular. Yoğun bir izleyicisi kitlesi karşısında yapılan deve güreşleri heyecanlı müsabakalara sahne olarak büyük alkış aldı.
Çan Sanayi Sitesi yanındaki geniş araziye hazırlanan alanda yapılan güreşlere katılım ücretsizdi. Deve sahiplerinin de katılımının fazla olduğu gözlerden kaçmadı.
2019 Yerel Seçimlerinin yaklaşması sebebiyle, Chp Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz ekibi ile beraber deve güreş alanına girmek isteyince gerginlik yaşandı. Kısa süreli yaşanan gerginliğin ardından alana giriş yapan Bülent Öz halkı selamladıktan sonra güreş alanından ayrıldı.
Müsabakalar sonunda mücadeleleri kazanan deve sahiplerine ödülleri Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu tarafından verildi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık