ÇOMÜ’de İdeal Devlet Konulu Panel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde İdeal Devlet konulu panel gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Doğu Batı Topluluğu ve İlim Yayma Cemiyeti işbirliğinde, Galatasaray Üniversitesi Medeniyet Kulübü öğrencilerinin de katılımı ile gerçekleşen “İdeal

ÇOMÜ’de İdeal Devlet Konulu Panel
Haber Giriş Tarihi: 14 Aralık 2018 6:00 ÇÖMÜ Haberleri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde İdeal Devlet konulu panel gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Doğu Batı Topluluğu ve İlim Yayma Cemiyeti işbirliğinde, Galatasaray Üniversitesi Medeniyet Kulübü öğrencilerinin de katılımı ile gerçekleşen “İdeal Devlet” konulu panel, İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda gerçekleşti.

Panele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Nimetullah Akın ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kur’an’ı Kerim Tilavetiyle başlayan etkinliğin açılışında konuşan Topluluk Başkanı Ebubekir Akın, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Doğu Batı Topluluğunun, kuruluşundan bu yana farklı medeniyet ve düşünceleri daha yakından tanımak için birçok faaliyetlerde bulunduğunu belirterek katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Galatasaray Üniversitesi Medeniyet Kulübü Başkanı Emirhan Havan da yaptığı konuşmada, “Galatasaray Üniversitesi olarak farklı üniversiteler ile yapmış olduğumuz etkinlikler, bizlere büyük değer katmaktadır. Bu vesile ile bizleri burada ağırlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Doğu Batı Topluluğuna ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür ederim.” dedi.

Topluluk Başkanlarının konuşmasının sonrasında, Moderatörlüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’in yaptığı, Galatasaray Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrencilerin anlatımı ile yapılan “İdeal Devlet” konulu panele geçildi.

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi öğrencisi Sefa Sarıkoç, ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi öğrencisi Mevlüde Taşar, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Öğrencisi Gözde Eroğlu, GSÜ Hukuk Fakültesi Öğrencisi Emirhan Havan, GSÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğrencisi Harun Köksal ve GSÜ İktisat Fakültesi öğrencisi Taha Furkan Özden’in sunumunun ardından panel, hediye takdimi ile sona erdi.

Paylaş:
Uluslararası öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı’na destek

ÇÖMÜ Haberleri

Uluslararası öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı’na destek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) okuyan uluslararası öğrenciler, Barış Pınarı Harekatı'na asker selamı ile destek

Aikido Yaz Kampı ÇOMÜ’de Yapıldı

ÇÖMÜ Haberleri

Aikido Yaz Kampı ÇOMÜ’de Yapıldı

Aikido ve Budo Federasyonu tarafından düzenlenen "Aikido Yaz Kampı" Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde

38. Dünya Sanat Eğitimcileri Kongresi ÇOMÜ’de Gerçekleştirilecek

ÇÖMÜ Haberleri

38. Dünya Sanat Eğitimcileri Kongresi ÇOMÜ’de Gerçekleştirilecek

38. Dünya Sanat Eğitimcileri Kongresi 2023 yılında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ)