Bahçeşehir Koleji’nden %10 İndirim

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında Çanakkale’de eğitim vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Çanakkale Ticaret Borsası üyelerine yüzde 10 indirim uygulayacak.

Bahçeşehir Koleji’nden %10 İndirim
Haber Giriş Tarihi: 26 Haziran 2019 12:47 Eğitim Haberleri

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve Meclis üyeleri, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Çanakkale’de eğitim vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Avaz’ı Çanakkale Ticaret Borsası Meclis toplantısında ağırladı.

Çanakkale Ticaret Borsası ve Bahçeşehir Çanakkale Koleji arasında kurumsal işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında 2019-2020 Eğitim – Öğretim Dönemi için kayıt yaptırmak isteyen tüm Ticaret Borsası üyelerinin ve personelinin anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki çocuklarına yıllık eğitim bedeli üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacağı belirtildi.
Protokolde bunun yanı sıra, Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü’nde öğrencilerin ayrıcalıklı bir kampüste eğitim almanın yanında Ticaret Borsası ve borsa üyesi firmaları da ziyaret ederek, yerinde görerek uygulama eğitimi alacaklarını da ifade edildi..
Protokolle ilgili konuşan Bahçeşehir Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Avaz Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde anaokulundan itibaren uyguladığı STEM+A eğitimiyle geleceğe hazır bir nesil yetiştiren Bahçeşehir Kolejinin Çanakkale Kampüsünün çalışmaları hakkında bilgi aktarımında bulundu. Başkan Avaz Çanakkale’de bir değer yaratmak istediklerini ifade ederek, Çanakkale’deki çocuklarımızın eğitim kalitesine ilişkin bir kalite getirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Çanakkale Ticaret Borsası ile işbirliği yapmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Törenden sonra konuşma yapan Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz; “Çanakkale Ticaret Borsası olarak eğitime her zaman önem verdiklerini vurgulayarak Bahçeşehir Okulları gibi Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından birisi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duymaktayız. Sarıcaeli Kampüsünde akademik bir ortamda eğitim-öğretim hizmeti vermeye başlayacaklar. Bunu Çanakkale’miz için çok büyük kazanım olarak görüyoruz. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bahçeşehir Çanakkale Koleji ile imzaladığımız protokol kapsamında Borsamız Üyelerinin ve çalışanlarımızın yaptıracakları yeni kayıtlarda güncel eğitim ücretleri üzerinden yüzde 10 oranında eğitim indirimi uygulanacak. 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak bu protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Paylaş:
Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Eğitim Haberleri

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Çanakkale'de 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla törenler

Moldovalı Polislere Çanakkale’de Eğitim

Eğitim Haberleri

Moldovalı Polislere Çanakkale’de Eğitim

Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezinde Moldovalı polislere Temel Sualtı Dalış Kursu

Kurs Sayesinde 14 Kadın Meslek Sahibi Oldu

Eğitim Haberleri

Kurs Sayesinde 14 Kadın Meslek Sahibi Oldu

Çanakkale'de açılan Gümüş Takı İşlemeciliği Kursuyla 14 Kadın Meslek Sahibi