Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gelibolu Şubesi tarafından çocuk kulübü kuruldu. Çocuk kulübünün dolasıyı ile kulüp başkanı Melis Koral ve yönetim kurulu üyeleri, veli tanışma etkinliği gerçekleştirdi. Tanışma etkinliğinde çocuk üyeler veliler
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gelibolu Şubesi tarafından çocuk kulübü kuruldu.
Çocuk kulübünün dolasıyı ile kulüp başkanı Melis Koral ve yönetim kurulu üyeleri, veli tanışma etkinliği gerçekleştirdi. Tanışma etkinliğinde çocuk üyeler veliler ile ip atlama, kör ebe, kaşık ile yumurta taşıma, elma yeme, çuval ile zıplama yarışmaları yaptı.
Melis Koral, etkinlikte yapmış olduğu konuşmada, çocuk kulübünde 4-10 yaş grubundaki çocuklara ücretsiz müzik ve İngilizce eğitimi verdiklerini belirterek, “Bu sosyal projemize gönüllü olarak destek veren değerli hocalarımıza da çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Gelibolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif
Gelibolu'da çıktığı ağaçta mahsur kalan kedi, Gelibolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.