Gelibolu’ya Onur Akın Geliyor

Cumhuriyetin 93’üncü yıldönümü nedeniyle Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Şenliğinde ünlü sanatçı Onur Akın halk konseri verecek. Gazeteci-Yazar Enver Aysever de Atatürk Kültür Merkezi’nde söyleşi programına katılacak. Gelibolu Belediyesi,

Gelibolu’ya Onur Akın Geliyor
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 19:00 Güncelleme: Gelibolu Haberleri

Cumhuriyetin 93’üncü yıldönümü nedeniyle Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Şenliğinde ünlü sanatçı Onur Akın halk konseri verecek. Gazeteci-Yazar Enver Aysever de Atatürk Kültür Merkezi’nde söyleşi programına katılacak.

Gelibolu Belediyesi, Cumhuriyet’in 93’üncü kuruluş yıldönümünü, bu kazanımın ön sözünün yazıldığı Gelibolu’da büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor.
Resim, Şiir, Kompozisyon Yarışması
Çeşitli etkinliklerle bu anlamlı günü taçlandırmayı hedefleyen Gelibolu Belediyesi, öğrencilere de Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini aşılamak amacıyla resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenledi. “Atatürk ve Cumhuriyet’in Türk Ulusuna Kazanımları” konulu yarışma, ilçe merkezindeki resmi-özel ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında yapılacak. Katılım şartnamesinde, ilkokul 1-2-3-4. sınıf öğrencileri için resim, ilköğretim 5-6-7-8. sınıf öğrencileri için şiir ve ortaöğretim 9-10-11-12. sınıf öğrencileri için de kompozisyon olarak belirlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri, 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 14:00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda takdim edilecek.

Ayrıca Gelibolu Fener Meydanında saat 19:00 “Cumhuriyet Yürüyüşü” yapılacak. Yürüyüşe sivil toplum kuruluşları da destek verecek.

Paylaş:
Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu Haberleri

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu Haberleri

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu'da çıktığı ağaçta mahsur kalan kedi, Gelibolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gelibolu Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı

Gelibolu Haberleri

Gelibolu Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı

Gelibolu Belediyesi tarafından 10 bin kişilik hazırlatılan aşure vatandaşlara dağıtıldı.