Okçulukta Türkiye İkinciliği

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen "Okçuluk Türkiye Şampiyonası"na katılan Gelibolulu okçular ikinci oldu. Alınan bilgiye göre, TÜYAP Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen şampiyonaya, 43 ilden 100 kulüp ve 741 sporcunun katıldı. Yarışmalara katılan

Okçulukta Türkiye İkinciliği
Haber Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2017 19:31 Gelibolu Haberleri Spor Haberleri

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen “Okçuluk Türkiye Şampiyonası”na katılan Gelibolulu okçular ikinci oldu.

Alınan bilgiye göre, TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen şampiyonaya, 43 ilden 100 kulüp ve 741 sporcunun katıldı.

Yarışmalara katılan Gelibolu Yarımada Spor Kulübü sporcularından makaralı yay genç erkeklerde Göksel Altıntaş Türkiye üçüncüsü, makaralı yay genç bayanlarda yarışan Ece Yapıcı Türkiye dördüncüsü oldu.

Gelibolu Yarımada Spor Kulübü olarak takım halinde yarışan Göksel Altıntaş, Serdar Bortay Maraş ve Oğuz Kaan Paşa’dan oluşan makaralı yay genç erkek takımı ise Türkiye ikinciliğini elde etti.

Kulüp Antrenörü Emre Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelecek yıl yeni şampiyon adayları yetiştirerek milli takıma göndermek arzusunda olduklarını söyledi.

Başarılı bir yıl geçirdiklerini anlatan Özdemir, “Bu başarılarımızı 2017’de katlayarak devam ettirmek istiyoruz. Gelibolu’daki spor severlerin yardımlarının ve desteklerinin süreceğinden eminiz. Sporcularımı da kutluyorum.” dedi.

Paylaş:
Kalenin Yıldızları Spor Başarı Ödülleri

Spor Haberleri

Kalenin Yıldızları Spor Başarı Ödülleri

Kaleninsesi Gazetesi’nin, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte düzenlediği Çanakkale'nin en büyük spor

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu Haberleri

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu Haberleri

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu'da çıktığı ağaçta mahsur kalan kedi, Gelibolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.