1915 Çanakkale Köprüsü’nde Çalışmalar Hızlandı

1915 Çanakkale Köprüsü için boğazın her iki yakasında bulunan kara bağlantı noktaları tamamlandıktan sonra çalışmalar hız kazandı. 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar hız kesmeden devam ederken, köprünün ayaklarının oturacağı alanda da deniz

1915 Çanakkale Köprüsü’nde Çalışmalar Hızlandı
Haber Giriş Tarihi: 26 Temmuz 2018 10:11 Güncelleme: Güncel Haberler

1915 Çanakkale Köprüsü için boğazın her iki yakasında bulunan kara bağlantı noktaları tamamlandıktan sonra çalışmalar hız kazandı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar hız kesmeden devam ederken, köprünün ayaklarının oturacağı alanda da deniz kazıklarının çakılması işlemleri yirmi dört saat boyunca sürüyor. Dünyanın en büyük orta açıklı asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü için boğazın her iki yakasında hem Gelibolu, hem de Lapseki tarafında çalışmalar hızlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 27. Başbakan Binali Yıldırım tarafından temeli 18 Mart 2017’de atılan Çanakkale 1915 Köprüsü’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyetin 100. senesi olan 2023’te açılması hedeflenen fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 Mart tarihinde gerçekleştirilen denize ilk kazık çakım çalışmalarının başlangıcında yapmış olduğu konuşmadan köprünün bir buçuk sene geri alınarak 18 Mart 2022 tarihinde açılacak olduğunun müjdesi vermesi sonrasında yirmi dört saat çalışmalar devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü Çalışmaları

1915 Çanakkale Köprüsü Lapseki Çalışmaları

1915 Çanakkale Köprüsü Lapseki

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde