Çanakkale Barosu Seçimleri Yapıldı

Çanakkale Barosu Olağan Genel Kurulu tek adaylı seçimle gerçekleştirildi. Çanakkale Barosu 34. Olağan Genel Kurulu Parion Hotel’de gerçekleştirildi. Çanakkale Barosu Başkanı Bülent Şarlan’ın rakipsiz olarak yeniden girdiği seçimde güven oyu alarak

Çanakkale Barosu Seçimleri Yapıldı
Haber Giriş Tarihi: 09 Ekim 2018 14:53 Güncel Haberler

Çanakkale Barosu Olağan Genel Kurulu tek adaylı seçimle gerçekleştirildi.

Çanakkale Barosu 34. Olağan Genel Kurulu Parion Hotel’de gerçekleştirildi. Çanakkale Barosu Başkanı Bülent Şarlan’ın rakipsiz olarak yeniden girdiği seçimde güven oyu alarak 4’üncü kez baro başkanı seçildi.
Genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan Baro Başkanı Bülent Şarlan “5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında 51 program düzenledik. Bu bir rekordur… 40 meslek içi eğitim semineri düzenledik. Şehir için ve dışı yüzlerce programa katıldık, Çanakkale’yi ve Troia Yılı’nı tanıttık.” dedi. Konuşmasının devamında son dönemde düzenlenen yüzlerce program ve projeyi görsellerle destekleyerek anlattı. Hukuk, demokrasi, adalet, yargı bağımsızlığı, Atatürk İlke ve Devrimleri ile Cumhuriyet birikimlerinden asla vazgeçemeyeceklerini belirterek noktaladı.

Daha önce 3 dönem başkanlık görevi yapan Av. Tülay Ömercioğlu’nun rekoru geçildi. Çanakkale Barosu başkanlığında en uzun görev yapma süresi rekoru 4.’üncü dönemle Av. Bülent Şarlan tarafından egale edildi.

Çanakkale Barosu Yönetim Kurulu seçimlerinde heyecan yaşandı.
Başkanlık seçiminde yaşanmayan heyecan yönetim kurulu seçimine yansıdı. 10 kişilik yönetim kurulu listesine 20 kişi aday oldu.

Seçimi tamamlanan genel kurul sonrasında Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu’ ise şu isimlerden oluştu.
Av. Hande Keskin Toprak, Av. İbrahim Cem Erbil, Av. Sinan Koşik, Av. Pelin Turhan Erkan, Av. Şennur Tarak, Av. Kemal Bırakma, Av. Selahattin Mutlu, Av. Enes Çetin, Av. Bihter Bilir İzmirli ve Av. Sahra Yıldız Hıdımoğlu.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde