Çanakkale Belediyesi’nden Kazdağı Elması

Çanakkale Belediyesi, geleneksel etkinliği olan Kazdağları elmasını bu yıl da dağıtmaya devam ediyor. Kazdağı yöresinin altını olarak görülen “elma”nın dağıtımına bu yıl ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Çocuk Kültür Evi,

Çanakkale Belediyesi’nden Kazdağı Elması
Haber Giriş Tarihi: 20 Şubat 2018 21:44 Güncelleme: Güncel Haberler

Çanakkale Belediyesi, geleneksel etkinliği olan Kazdağları elmasını bu yıl da dağıtmaya devam ediyor.

Kazdağı yöresinin altını olarak görülen “elma”nın dağıtımına bu yıl ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Çocuk Kültür Evi, Altın Yıllar Yaşam Merkezi ve Sosyal Yaşam Evlerinde başlandı.

İlk olarak Çanakkale Belediyesi bünyesinde olan ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencilerine elma dağıtımı gerçekleştirdi. Büyük bir heyecan ile elmalarını alan öğrenciler, abi ve ablalarına teşekkür etti.

Daha sonra yine Çanakkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcılarına elma ikramında bulunuldu. Elmalarını alan merkez katılımcıları Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Çocuk Kültür Evi, Altın Yıllar Yaşam Merkezi ve Sosyal Yaşam Evlerinin yanı sıra Harikalar Dünyası, Masal Ülkesi, Bahar Kreş, Özel Minik Kalpler Anaokulu, Aydede Kreş, Bizim Kreş, Gelişim Kreş, Amerikan Kültür Anaokulu, Özel Bilkent Kreş ve Alara Kreşinin minik öğrencilerine elma ikramı ile başlayan etkinlik, mahallelerde evlere yapılacak olan elma dağıtımı ile devam edecek.
Çanakkale Belediyesi2nde yapılan açıklamada “düzenlediğimiz geleneksel elma dağıtımı etkinliği ile Kazdağlarının altını olan elmayı tanıtarak, doğa mücadelesi konusunda farkındalık yaratırken, kentlilerimizi de sağlıklı beslenmeye teşvik ediyoruz” denildi.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde