ÇTSO Yeni Yönetim Kurulu Ziyaretlerde Bulundu

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyarette bulundu. 15 Nisan 2018 de yapılan seçimde oluşan yeni ÇSTO Yönetim Kurulu; Çanakkale Valiliği, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Çanakkale

ÇTSO Yeni Yönetim Kurulu Ziyaretlerde Bulundu
Haber Giriş Tarihi: 02 Mayıs 2018 21:31 Güncel Haberler

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyarette bulundu.

15 Nisan 2018 de yapılan seçimde oluşan yeni ÇSTO Yönetim Kurulu; Çanakkale Valiliği, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı ve Çanakkale Belediyesi’ni ziyaret etti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Valiliği’ne yapmış oldukları ziyarette, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’ya sosyal ve ekonomik dengeleri geliştirici ve rekabeti arttırıcı projelere destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti. Vali Orhan Tavlı’da Troya Yılı çalışmaları hakkında bilgi vererek Yönetim Kurulu Üyelerine Troya temalı taş baskı hediye etti. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Truva Atı önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ömer Karişit ÇTSO Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek yeni yönetime başarılar diledi.

Çanakkale Belediyesine gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Ülgür Gökhan dan Çanakkale Ticaret Sitesi projesi konusunda destek talep edildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirdiği ziyaretlerde yönetim kurulu başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Semih Toprak, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İlbey Berkin Karaca, İsmail Volkan Temiz, Özgür Ekşi ve Genel Sekreter Sema Sandal yer aldı.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde