Engelli Gençler Temsili Askerlik Yaptı

Çanakkale'de engelli gençlere, bir günlük temsili askerlik yaptırıldı. Bir günlük temsili askerlik görevini yerine getirecek gençler, aileleriyle birlikte Nara Burnu'na geldi. Heyecanlı oldukları gözlenen engelli askerlerimize, askeri silah ve teçhizatlar hakkında

Engelli Gençler Temsili Askerlik Yaptı
Haber Giriş Tarihi: 12 Mayıs 2018 23:34 Güncel Haberler

Çanakkale’de engelli gençlere, bir günlük temsili askerlik yaptırıldı.

Bir günlük temsili askerlik görevini yerine getirecek gençler, aileleriyle birlikte Nara Burnu’na geldi. Heyecanlı oldukları gözlenen engelli askerlerimize, askeri silah ve teçhizatlar hakkında bilgi verilerek temel askerlik eğitimi verildi.

Askeri üniformalarını giyerek yemin etmeye hazır olan genç askerler, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mithat Kemal Algül’ün katılımıyla yemin törenini gerçekleştirdi.

Boğaz ve Garnizon Komutanı Algül, törende yaptığı konuşmada, “Şehitler ve kahraman gaziler diyarı Çanakkale’de 36 engelli gencimiz, kutsal vatani görev olan askerlik hizmetini yerine getirmek için icra ettikleri askerlik yemini ile milletimizin onurlu evlatları arasındaki yerini almışlardır.” dedi.

Mutluluğu gözlerinden okunan engelli erlerimize terhis belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.
Yemin törenine Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, daire amirleri ve engelli erlerin aileleri katıldı.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde