Hulusi Akar Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Arada

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

Hulusi Akar Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Arada
Haber Giriş Tarihi: 19 Mart 2019 16:49 Güncel Haberler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümünde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çanakkale’de şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

Çanakkale Valiliği Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda, şehitler için edilen duaların sonrasında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu birer konuşma gerçekleştirdi.

Programda yapmış olduğu konuşmada Türk Silahlı Kuvvetlerinin muvazzafı, emeklileri, şehit yakınları, gazileri ve emeklileri ile büyük bir aile olduğunu belirten Bakan Akar “Şehitlerimiz, gazilerimiz bizlerin vatan toprağı ile bağını sağlayan en önemli köklerdir.” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti; “Devletimiz diğer devletlere, milletimiz diğer milletlere örnek düzeyde şehit ailelerine, şehitlerimize, gazilerimize, gazi ailelerine sahip çıkmıştır, çıkmaya devam edecektir” dedi.

Türkiye’nin bulunmuş olduğu coğrafyada yaşanan belirsizlik ve istikrarsızlıkları yakından takip ettikleri, bunun sebep olduğu terör tehdidine karşı gerekli önlemleri aldıklarını vurgulayan Bakan Akar “Milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, bu teröristlere karşı dün olduğu gibi bugün de karada, denizde, havada elinden geldiğince ülkesini ve milletini korumak için çalışmalarını fedakârca sürdürüyor.” dedi.

Münbiç ve Fırat’ın doğusundaki terör hedeflerine de dikkati çeken Bakan Akar, “Hiç merak etmeyin bunlarla ilgili bütün planlar yapıldı. Yeri ve zamanı geldiğinde Sayın Cumhurbaşkanımızın direktif ve talimatıyla Türkiye Silahlı Kuvvetleri, inşallah bundan önce olduğu gibi yine bu asil milletin yüzünü karartmayacak, verilen görevi alnının akıyla yerine getirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın sonrasında günün anısına Vali Tavlı tarafından Bakan Akar’a 57. Alay Sancağı takdim edildi.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde