Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği toplantısı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, başkanlığında gerçekleştirildi. Bozcaada, Ayvacık, Küçükkuyu, Ezine, Bayramiç, Geyikli Belediyeleri ile Çanakkale İl Özel İdaresinden oluşan Troas Bölgesi Belediyeleri Katı
Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği toplantısı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, başkanlığında gerçekleştirildi.
Bozcaada, Ayvacık, Küçükkuyu, Ezine, Bayramiç, Geyikli Belediyeleri ile Çanakkale İl Özel İdaresinden oluşan Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği toplantısı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, başkanlığında gerçekleştirildi.
Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın katıldığı Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği Toplantısında bugüne kadar yapılmış olan ve bundan sonra yapılacak çalışmalar ele alındı.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı
Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği