Kızoğlu: Çocuk Parklarına Kamera Yerleştirilmeli

Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, Çanakkale Belediyesi’ne yazmış olduğu dilekçede mahallesinde bulunan çocuk oyun park alanlarına güvenlik kamerası yerleştirilmesi talep etti. Ülke genelinde son dönemlerde yaşanan kayıp çocuk olayları ve sonrasında

Kızoğlu: Çocuk Parklarına Kamera Yerleştirilmeli
Haber Giriş Tarihi: 19 Temmuz 2018 10:26 Güncel Haberler

Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, Çanakkale Belediyesi’ne yazmış olduğu dilekçede mahallesinde bulunan çocuk oyun park alanlarına güvenlik kamerası yerleştirilmesi talep etti.

Ülke genelinde son dönemlerde yaşanan kayıp çocuk olayları ve sonrasında yaşanan olaylar zinciri Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu’nu da harekete geçirdi. Muhtar Kızloğlu, Çanakkale Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bir dilekçe yazarak, Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan oyun park alanlarına güvenlik kamerası yerleştirilmesi istedi. Muhtar Kızoğlu sosyal medya hesabında paylaştığı dilekçesinde şu ifadelere yer verdi; “Cevatpaşa Mahallesi sınırları içerisinde yer alan çocuk oyun park alanlarında, başta çocuk kaçırma ve taciz olayları olmak üzere, yaşanması muhtemel istenilmeyen olayları önlemek, suçluları caydırmak adına güvenlik kamerası yerleştirilmesini istiyorum.”

Mahallelilere Seslendi

Evren Kızoğlu, belediyeye iletmiş olduğu talebin sonrasında mahallesinde bulunan apartman yöneticilerine de bir çağrıda bulundu. Mahalle sakinlerine ve apartman yöneticilerine sosyal medya hesabı üzerinden seslenen Kızoğlu; “Çok değerli Cevatpaşa Mahallesi sakinleri basından üzülerek takip etmiş olduğumuz çocuk kaçırma ve taciz olayları başta olmak üzere, istenmeyen birçok olayı, gerçekleşmeden önleyebilmek, suçluları caydırmak adına mahalle olarak bir seferberlik başlatıyoruz. Site, apartman ve iş yerlerimize her katı ve sokağımızı her yönden görebilecek güvenli kameraları yerleştireceğiz. İstemediğimiz olaylar bizim ya da komşumuzun başına gelmeden tedbirimizi alıyoruz. Apartman yöneticinizden kesinlikle talep edin.” açıklamasını yaptı.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde