Mehmetçik İçin “Sefer ve Zafer Duası”

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması ve Mehmetçik'e destek olmak için Çanakkale'de "sefer ve zafer duası" etkinliği yapıldı.

Mehmetçik İçin “Sefer ve Zafer Duası”
Haber Giriş Tarihi: 14 Ekim 2019 8:44 Güncel Haberler

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması ve Mehmetçik’e destek olmak için Çanakkale’de “sefer ve zafer duası” etkinliği yapıldı.

Sabah namazının ardından Tacettin Aslan Camisi’nde düzenlenen programda Fetih Suresi okundu, dualar edildi.

İl Müftüsü Arif Gökçe, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, yurt içi ve dışında icra edilen sabah namazı dualarına “Şehitler Diyarı”ndan katıldıklarını söyledi.

Çanakkale’deki camilerde her sabah Fetih Suresi okunduğunu ve dualar edildiğini belirten Gökce, “İnşallah bu programlar zafer elde edilinceye kadar devam edecek. Dualarımız, niyazlarımız askerlerimiz için. Allah onları muhafaza eylesin. Annelerine, babalarına sabır lütuf eylesin. En kısa zamanda sağlık ve afiyet içinde vatanlarına dönsünler.” dedi.

Camideki dua programına Vali Orhan Tavlı, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde