Ak Parti Gençlik Kolları Başkanından Çok Sert Açıklama

Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Mefail Ceyhan'dan bu gün CHP'nin yıl dönümü töreninde yaşananlarla ilgili çok sert açıklama geldi. Törende sunuculuk yapan CHP Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanından Çok Sert Açıklama
Haber Giriş Tarihi: 09 Eylül 2017 21:06 Gündem Haberler Özel Haber

Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Mefail Ceyhan’dan bu gün CHP’nin yıl dönümü töreninde yaşananlarla ilgili çok sert açıklama geldi.
Törende sunuculuk yapan CHP Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alptuğ Akkoca yı hedef alan Ceyhan’ın açıklaması şöyle:

“Tetikçiydi, bir ara başkancılık oynadı, yalanlarının içinde boğuldu, şimdi de “sunucuk” oldu ama onu da yapamadı ve herzaman ki gibi yine çuvalladı.
Bugün Çanakkele’de CHP için yine utanç dolu bir gün yaşandı!
Partilerinin kuruluş yıl dönümü için bir çelenk koyacaklardı onu da beceremediler, yeni bir skandala imza attılar.

Biliyorsunuz CHP’nin; Çanakkale gençliğini temsil ettiğini zanneden, aslen Mersinli olup üniversite için Çanakkale’ye gelmiş rant kapısı görünce CHP’ye yanaşmış, bindirilmiş kıta olan bir başkancığı var. Ara ara abilerinden talimat alıp tetikçilik yapıyor, kendisi onu da beceremediği gibi bugün de sunuculuğa soyundu onu da beceremedi. Sonuç tabi ki fiyasko!
94 yıllık Atatürk’ün emanet ettiği partinin Gençlik Kolları Başkanı bugün ne kendi partilerinin Belediye Başkanının ismini anons etmeyi becerebildi, ne İstiklal Marşımızı okutmayı ne de saygı duruşu yaptırmayı!!!
Yazık!!.
Acaba bu şahıs bugüne kadar 10 Kasımda da hiç mi törenlere katılmadı? Hiç mi görmedi, duymadı! Hiç mi saygı duruşu yapmadı? Bu nasıl bir iştir anlamadık!
Kürsüye çıkmışsın iki kelimeyi yan yana koyamıyorsun, seni kimse uyarmadı mı napıyorsun sen diye? Tören başladığında önce protokol selamlandı ve son günlerde haksız şekilde CHP Çanakkale teşkilatı tarafından adeta linç girişimine başlanan Kepez Belediye Başkanı atlandı. Acaba kimden aldığın talimatla bu iş yapıldı ve orada olmasına rağmen Belediye Başkanının adı söylenmedi. Devam etti, çelenk koyma töreni için tekrar protokol davet edildi ve maalesef belediye başkanlarını adeta hiçe sayar şekilde yine çağırmadı! Ta ki orada aklı selim bir partilinin uyarısından sonra ismi söylendi Sayın Kepez Belediye Başkanının. Bu mu sizin parti içi adaletiniz? Bu mu sizin partinizin belediye başkanıza olan nezaketiniz? Tabii dahası da var.
“Sunucuk” daha büyük bir skandala daha imza attı. İstiklal marşımız ve Saygı duruşu yapmadan konuşmaya başladı ve yine alanda olan aklı selim bir partili tarafından uyarılarak konuşması kesildi ve İstiklal Marşı hatırlatıldı.

Atatürk’ün kurduğu partiye bakın! Kendi partisini Belediye Başkanına bile tahammülü yok! Kendi partisinin kuruluş yıl dönümünde bile saygısı yok. Nerelere gelmişler..
Bu mu sizin saygınız, bu mu sizin parti içi adaletiniz, bu mu sizin partinizin belediye başkanına olan nezaketiniz! Atatürk diyor ki; “Türk, Öğün, Çalış, Güven” Ecdadınla öğün, geçmişinle öğün, onlara saygılı ol. Çalış diyor, ülken için çalış, geleceğin için çalış. Güven diyor; gençliğe geleceğe güven.
Hadi Atanı dinlemedin ecdadına saygılı olmayı bir İstiklal Marşımızı okutmayı beceremedin, bari bir çelenk töreninde protokol kurallarını öğrenmek için çalışsaydın! Onu da mı yapamadın? Çok yazık.

Çanakkale’de 253.000 şehidimizin yattığı topraklarda saygı duruşu unutulamaz. Küllerinden yeniden doğan bir milletiz biz. Yurdumuzun dört bir yanında canı pahasına savaşan aziz şehitlerimiz, gazilerimiz, mechul kahramanlarımız için yazılan İstiklal Marşımız unutulamaz, atlanamaz!!!

Fiyaskoların üst üste gerçekleştiği yıldönümü etkinliklerinde yüce Türk Bayrağımızın göndere çekilmeside unutulup adeta değerlerimizin, hassasiyetlerimizin tamamı yok sayıldı.
Bugün ilkokula giden bir öğrenci bile şehitlerimize saygı duruşunu unutmaz. İstiklal Marşımızı okumayı unutmaz!!! Yüce Türk Bayrağımızın göndere çekilmesi asla unutulamaz. Eğer sen unutuyorsan bu saygısızlığı yapıyorsan, ilkokula yeniden başlamalısın!”

Paylaş:
Büyük Zaferin 97’nci Yıl Dönümü

Gündem Haberler

Büyük Zaferin 97’nci Yıl Dönümü

Çanakkale'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, gaziler de

Çanakkale Merkezli FETÖ Operasyonu

Gündem Haberler

Çanakkale Merkezli FETÖ Operasyonu

Çanakkale merkezli 11 ilde ve KKTC'de FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 21 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı

Çanakkale Barosu’ndan Adli Yıl Açılış Törenine Boykot

Gündem Haberler

Çanakkale Barosu’ndan Adli Yıl Açılış Törenine Boykot

Adli yıl açılış törenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilmesi nedeniyle Çanakkale Barosu da katılmayarak boykot kararı