İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kazdağları’nda

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Su ve Vicdan Nöbetine destek vermek amacıyla Çanakkale'ye geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kazdağları’nda
Haber Giriş Tarihi: 10 Ağustos 2019 15:20 Gündem Haberler

Çanakkale’de Atikhisar Barajı bölgesinde gerçekleştirilen maden arama çalışmalarına karşı başlatılan Su ve Vicdan Nöbeti’nin 16’ıncı gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de gelerek destek verdi.

Maden şantiye alanına gelerek burada gerçekleştirilen maden arama çalışmalarını yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan eşlik etti.

Kirazlı bölgesine gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında “Talan alanını ziyaret ettik. Şimdi de nöbet alanında sizlerleyiz. Bu talan alanını görüp de vicdanı sızlamayacak bir insan evladı yoktur diye düşünüyorum. İnsanın içi parçalanıyor, yüreği sızlıyor. Ne yazık ki çok yol almış durumdalar ama bugün Türkiye’de büyüyen bir direniş ruhu var. El birliği ile talana meydan okuyan ve direnen büyük bir güç var. Bu güç her türlü siyasi farklılığı ötesinde vicdanları buluşturan bir güç. Bütün kalbimle kutluyorum katkı veren herkesi. Bundan sonra bu direnişi büyütmemiz lazım. Bundan sonra hukuk gücümüzü artırmamız lazım. Haklı olmamız yetmiyor, sesimizin de güçlü çıkması lazım. Türkiye’deki tüm baroları seferber etmeye gayret edeceğiz. Hukuk zeminini güçlendirdikçe uluslararası arenada da daha güçlü çıkacak sesimiz. Hep beraber daha güçlü olacağız.” İfadelerini kullandı.

Paylaş:
Büyük Zaferin 97’nci Yıl Dönümü

Gündem Haberler

Büyük Zaferin 97’nci Yıl Dönümü

Çanakkale'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, gaziler de

Çanakkale Merkezli FETÖ Operasyonu

Gündem Haberler

Çanakkale Merkezli FETÖ Operasyonu

Çanakkale merkezli 11 ilde ve KKTC'de FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 21 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı

Çanakkale Barosu’ndan Adli Yıl Açılış Törenine Boykot

Gündem Haberler

Çanakkale Barosu’ndan Adli Yıl Açılış Törenine Boykot

Adli yıl açılış törenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilmesi nedeniyle Çanakkale Barosu da katılmayarak boykot kararı