Muharrem İnce Biga’daydı

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Biga'da birlik ve beraberlik mitingine katıldı.

Muharrem İnce Biga’daydı
Haber Giriş Tarihi: 24 Mart 2019 23:58 Güncelleme: Gündem Haberler

2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Biga’daydı.
Muharrem İnce, Millet İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı İsmail Işık’a destek amacıyla düzenlenen birlik ve beraberlik mitingine katıldı.
Kavaklık Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde, Muharrem İnce’den önce CHP ve Muharrem İnce seçim şarkısının sözlerini yazmış, müziğini bestelemiş ve yorumlamış olan Ali Altay sahneye çıkarak İsmail Işık için bestelediği “İsmail Işık Biga’ya aşık” şarkısını seslendirdi.
Belediye Başkan Adayı İsmail Işık konuşmasında “Biga’ya olan aşkım daha da büyüdü” diyerek sözlerine başladı. “Bu akşam çok kıymetli saygıdeğer misafirimiz var. Benim Çok değerli abim. Aktif siyasete girdiğimden beri ondan çok şey öğrendim. Onun çizdiği yolda ilerliyorum ve ilerlemeye devam edeceğim. Cumhurbaşkanı adayımız. Gönlümüzün Cumhurbaşkanı.” Diyerek mikrofonu Muharrem İnce’ye bıraktı.
Muharrem İnce konuşmasına başlarken 5 yıl öncesini hatırlatarak, yine aynı günlerde buraya geldiğini ve sahnede konuşma yaptığını ve konuşma sonrasında İsmail Işık’a hayırlı Uğurlu Olsun dediğini hatırlattı. Türkiye’de medyanın satıldığını söyleyerek meydanı dolduran vatandaşlardan canlı yayına başlamalarını istedi. Günde 4 tane mitinge katıldığını ancak hiçbirinin haber olmadığını söyledi.

Miting alanını dolduran kalabalık tarafından sık sık alkışlanan ve sözleri kesilen Muharrem İnce beka soruna değindi. “17 yıl sonra beka sorunu varsa, bu sorunu sen yarattın. Peki sorunun sahibi sorunu çözebilir mi?” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların sonunda Millet İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı İsmail Işık, İl genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri adaylarını tanıtarak program sona erdi.

Paylaş:
Büyük Zaferin 97’nci Yıl Dönümü

Gündem Haberler

Büyük Zaferin 97’nci Yıl Dönümü

Çanakkale'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, gaziler de

Çanakkale Merkezli FETÖ Operasyonu

Gündem Haberler

Çanakkale Merkezli FETÖ Operasyonu

Çanakkale merkezli 11 ilde ve KKTC'de FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 21 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı

Çanakkale Barosu’ndan Adli Yıl Açılış Törenine Boykot

Gündem Haberler

Çanakkale Barosu’ndan Adli Yıl Açılış Törenine Boykot

Adli yıl açılış törenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilmesi nedeniyle Çanakkale Barosu da katılmayarak boykot kararı