Lapseki’de DÖGEP Etkinlikleri Devam Ediyor

Lapseki’de DÖGEP Mart ayı etkinliği yapıldı.

Lapseki’de DÖGEP Etkinlikleri Devam Ediyor
Haber Giriş Tarihi: 23 Mart 2019 13:20 Lapseki Haberleri

Lapseki’de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Gelişim Programı (DÖGEP) Mart ayı etkinliği yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafında yayımlanan Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlilikleri çerçevesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin mesleki tutum, bilgi, beceri ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak hedefi ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından “Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı” hazırlandı.

Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu’nda bir araya gelen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Gelişim Programı Mart ayı etkinliğini gerçekleştirdiler.

Mart ayı etkinliğinin konusu ise eğitim alanındaki çalışmaları ile öne çıkan ülkelerin eğitim ve din öğretimi politika ve uygulamalarının incelenmesi ve müzakeresi idi. Bilgilendirme sunumunu Lapseki İÇDAŞ-ÇİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görevli Din Kültürü ve AB Öğretmeni Semih Akyol’un yapmış olduğu etkinliğe Lapseki Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Engin Topal başkanlık ederken toplam on öğretmen etkinliğe katıldı.

Paylaş:
Yardım Tırı Elazığ’a Gönderildi

Lapseki Haberleri

Yardım Tırı Elazığ’a Gönderildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Lapseki Belediyesi tarafından toplanan yardımlar depremzedelere

13 Yaşındaki Öğrenciye Teşekkür Belgesi

Lapseki Haberleri

13 Yaşındaki Öğrenciye Teşekkür Belgesi

Kumbarasında biriktirdiği tüm parasını depremzedelere bağış için harcayan 13 yaşında ki Ahmet Samet Sarı Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz tarafından

7. Sınıf Öğrencisinden Örnek Davranış

Lapseki Haberleri

7. Sınıf Öğrencisinden Örnek Davranış

Lapseki Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında 7. sınıf öğrencisi Ahmet Samet Sarı’dan örnek