Lapsekililer Doğalgaza Kavuştu

Lapseki Belediyesi'nini en büyük yatırımlarından birisi olan doğalgaz projesinin açılışı yapıldı. Lapseki Belediyesinin çalışmaları neticesinde hayata geçirilen doğalgaz projesinin açılış programına Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Lapseki Belediyesi’nin önünde

Lapsekililer Doğalgaza Kavuştu
Haber Giriş Tarihi: 03 Ocak 2019 23:50 Güncelleme: Lapseki Haberleri

Lapseki Belediyesi’nini en büyük yatırımlarından birisi olan doğalgaz projesinin açılışı yapıldı.

Lapseki Belediyesinin çalışmaları neticesinde hayata geçirilen doğalgaz projesinin açılış programına Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı.

Lapseki Belediyesi’nin önünde gerçekleştirilen doğalgaz açılış programında; Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz birer konuşma yaptılar.

Sonrasında Başkan Yılmaz katkılarından dolayı; Vali Tavlı, Bülent Turan ile Jülide İskenderoğlu’na teşekkür plaketleri takdim etti.  BOTAŞ Genel Müdürlüğü adına yapı denetim görevlisi Melih Yalçın ve Aksa Çanakkale Doğalgaz Bölge Müdürü Muhammed Aloğlu’na çalışmalarından dolayı Bülent Turan ile Jülide İskenderoğlu tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Açılış programına, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş katıldı.

Lapseki İlçe Müftüsü İbrahim Zengin’in okumuş olduğu duaların sonrasıda doğalgaz meşalesi yakılarak doğalgaz projesinin açılışı yapıldı.

Paylaş:
Yardım Tırı Elazığ’a Gönderildi

Lapseki Haberleri

Yardım Tırı Elazığ’a Gönderildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Lapseki Belediyesi tarafından toplanan yardımlar depremzedelere

13 Yaşındaki Öğrenciye Teşekkür Belgesi

Lapseki Haberleri

13 Yaşındaki Öğrenciye Teşekkür Belgesi

Kumbarasında biriktirdiği tüm parasını depremzedelere bağış için harcayan 13 yaşında ki Ahmet Samet Sarı Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz tarafından

7. Sınıf Öğrencisinden Örnek Davranış

Lapseki Haberleri

7. Sınıf Öğrencisinden Örnek Davranış

Lapseki Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında 7. sınıf öğrencisi Ahmet Samet Sarı’dan örnek