Çanakkale Siyasetçilerinden Kınama Mesajları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı Çanakkale Siyasetçileri tarafından kınandı.

Çanakkale Siyasetçilerinden Kınama Mesajları
Haber Giriş Tarihi: 21 Nisan 2019 18:31 Siyaset Haberleri

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Muharrem Erkek, Özgür Ceylan ve Jülide İskenderoğlu sosyal medya üzerinden mesaj yayınlayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadılar.

Bugün Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Çanakkale siyasetine yön verenlerden tepki ve kınama mesajları geldi.
Ülke gündemine oturan bu saldırı sonrasında ilk kınama mesajı belediye başkanı Ülgür Gökhan’dan geldi. İktidar partisi, grup başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili olan Bülent Turan, saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek yapılan saldırıyı kınadığını ifade etti.

Çanakkale Siyasetçilerinden Kınama Mesajları
Bülent Turan Kınama
Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan twitter üzerinden yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı “CHP Gn bşk @kilicdarogluk’na yapılan saldırı kabul edilemez, kınıyoruz ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bazen kızgınlığımız çok olsa da, yapılanlardan/söylenenlerden dolayı yüreğimiz acısa da demokrasiden başka, sandıktan başka yolumuz yok. Şiddete hayır”.

Muharrem Erkek Kınama
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ise mesajında “Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu mutlu mu acaba! Halkı kin ve nefrete sürükleyen, söylemlerin genel başkan düzeyinde gelmesi ne kadar acıdır. Bu organize saldırının sorumlusu kim?” ifadelerine yer verdi.

Özgür Ceylan
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapılan saldırıyı lanetliyorum. Haberi öğrenince Çubuk Akkuzulu köyüne gittik. Genel başkanımız genel merkezimizde, sağlık durumu iyi. Bu saldırı Türkiye’nin barışına,kardeşliğine, demokrasisine yapılmıştır.” Mesajını yayınladı.

Jülide İskenderoğlu
Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu twitter mesajında “CHP Genel Başkanı Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyorum. Farklı düşünmenin ve demokratikçe mücadele etmenin haricinde şiddeti kabul etmemiz mümkün değil. Ancak herkesin sağduyulu davranmasının da gerekli olduğu günlerdeyiz.” dedi.
Ülgür Gökhan
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise mesajında “Genel Başkanımız Sayın #KemalKılıçdaroğlu na üstelik bir şehit cenazesinde girişilen saldırıyı esefle kınıyorum. Tüm insanlığı kucaklayan, sevgi ve barış dilini konuşan Genel Başkanımızın yolu yolumuzdur. Toplumumuzu ayrıştırmak, bölmek isteyenler hedeflerine ulaşamayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.