İyi Parti’de Toplu İstifa

İyi Parti Çanakkale kurucu başkanı ve eski il başkanı İrfan Dehmen ve beraberindeki 20 kişi İyi Parti’den istifa etti. Çanakkale’de bir otelde basın toplantısı düzenleyen İyi Parti eski İl Başkanı İrfan

İyi Parti’de Toplu İstifa
Haber Giriş Tarihi: 05 Ekim 2018 21:09 Siyaset Haberleri

İyi Parti Çanakkale kurucu başkanı ve eski il başkanı İrfan Dehmen ve beraberindeki 20 kişi İyi Parti’den istifa etti.
Çanakkale’de bir otelde basın toplantısı düzenleyen İyi Parti eski İl Başkanı İrfan Dehmen, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Ufuk Demirbaş ve beraberindeki partililer istifa etti.

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine katılabilmek için İyi Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevinden istifa eden İrfan Dehmen, düzenledikleri basın toplantısında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partiyi yönetmediği düşüncesinde olduklarını belirterek istifa ettiklerini açıkladı.

İrfan Dehmen konuşmasında, “Biz bu yola Meral Akşener’in liderliğinde çıktık. Ona inandık ve güvendik. Ancak geldiğimiz son noktada artık partinin liderimiz tarafından yönetilmediği düşüncesindeyiz. Etrafını saran kadrolar eski alışkanlıklarını partiye taşımış ve aynı hastalıklı siyaset yepyeni partiyi kirleterek bu noktaya gelmiştir. Birlikte siyaset yaptığımız ekibimizle artık bu siyasi yapının içerisinde bulunmak istememekteyiz. Bu nedenle de istifalarımızı partiye sunmuş bulunmaktayız.” diye konuştu.
Bundan sonra başka bir siyasi parti oluşumu içerisinde de bulunmayacaklarını ifade etti.
İyi Parti’de istifaların devam edeceği konusunda imalarda bulunuldu.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.