iyilik Kervanı Çanakkale’de

"İyilik Kervanı" Çanakkale'ye geldi. İyi Parti genel merkezinin ‘İyilik Kervanı’ adını verdiği çalışma çerçevesinde İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Sinem Uludamar,

iyilik Kervanı Çanakkale’de
Haber Giriş Tarihi: 05 Ekim 2018 16:39 Siyaset Haberleri

“İyilik Kervanı” Çanakkale’ye geldi.
İyi Parti genel merkezinin ‘İyilik Kervanı’ adını verdiği çalışma çerçevesinde İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Sinem Uludamar, İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayar Çanakkale’ye gelerek İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ve beraberinde ki heyet İyi Parti Çanakkale İl Başkanlığında partililerle buluştu. Burada İyilik Kervanı hakkında bilgi veren Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, yerel seçimler öncesi sahanın nabzını tutmak istediklerini söyledi. İyilik Kervanında görevli arkadaşların gidilen yerlerde gördükleri, duydukları, edindikleri bilgileri bir rapor haline getirerek genel merkeze sunacaklarını belirtti.

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan güncel konularla ilgili olarak da dün gerçekleşen slogan atma olayıyla ilgili olarak konuştu. Lütfü Türkkan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önünde slogan atılmasını, ‘tükenmişlik sendromu’ olarak yorumladı. “Devlet Bahçeli dün sosyal medya üzerinden Genel Başkanımız Meral Akşener’i açıkça tehdit eden ifadeler kullandı. Bu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir liderin başka bir lideri ölümle tehdit ettiği ilk örnektir” dedi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önünde cereyan eden olay hakkında “40-50 tane genç çocuğu evin önüne gönderip, slogan attırarak daha önce korkuttuğu kişiler gibi korkulacağını zannetti. Sayın Meral Akşener’in evinin önünde hiç koruma yok. Evinde de koruma yok. Tek başına eşiyle beraber dışarı çıktı. Çocuklar ne yapıyorsunuz diye hesap sordu. Aslında hesap sordu kelimesi belki çok yapılan tavırla uygun düşmeyebilir. Zira o çocuklar başka anne, babaların çocukları. Birilerinin yönlendirmesiyle oraya gelmiş, genç çocuklar. Onlar da bu yaptıklarının ne kadar doğru olmadığını üzerinden çok zaman geçmeden anlayacaklardır.” dedi.

İyilik Kervanı Çanakkale’de ki çalışmalarını 2 gün boyunca devam ettirecek.

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.