Çanakkale Belediyespor’da Toplu İmza Töreni

Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele edecek Çanakkale Belediyespor'da yeni oyuncular ile toplu imza töreni gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyespor’da Toplu İmza Töreni
Haber Giriş Tarihi: 21 Ağustos 2019 11:55 Spor Haberleri

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek Çanakkale Belediyespor’da yeni oyuncular ile toplu imza töreni gerçekleştirildi.

Kulüp tesislerindeki törene, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kulüp başkanı Levent Çetin, yönetim kurulu üyeleri ve voleybolcular katıldı.

Törende konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, şunları kaydetti:

“Kadın voleybol takımımız bizim göz bebeğimiz. Yıllardan beri çok mücadeleler yaptılar. Yıllarca büyük bir keyifle bu takımı izledik, destekledik. Bizim yine desteğimiz arkalarında. Desteğimiz tamam. Umut ediyorum, büyük bir umutla başarılı olacağınıza inanıyorum.”

Kulüp başkanı Levent Çetin de sezon öncesi 50 günlük bir çalışma süreci olduğunu söyledi.

Çetin, “Daha sıkı bir şekilde sezona hazırlanıp umarım başarılı bir yıl geçireceğiz hep beraber. Bu sene takım 1. Lig’de oynayacak, Sultanlar Ligi’nde değiliz ama hedefimiz tekrar alıştığımız yere geri dönmek. Genç bir takım oluşturduk. Bu takımla iyi sonuçlar alacağımızı tahmin ediyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından 6’sı altyapıdan 18 sporcunun yanı sıra 5 antrenör ve bir masörle sözleşme imzalandı.

Paylaş:
Kalenin Yıldızları Spor Başarı Ödülleri

Spor Haberleri

Kalenin Yıldızları Spor Başarı Ödülleri

Kaleninsesi Gazetesi’nin, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte düzenlediği Çanakkale'nin en büyük spor

Zafer Bayramı Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması

Spor Haberleri

Zafer Bayramı Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması'nda erkeklerde

Hasan Akçalı: Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda

Spor Haberleri

Hasan Akçalı: Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda

Çanakkaleli sporcumuz Hasan Akçalı, Eylül ayında Macaristan’ın Gyor şehrinde yapılacak olan Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi ve Çanakkale'mizi temsil