27 Nisan 2024 Cumartesi

Biga Belediyesine Hasta Nakil Ambulansı

Biga Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne hasta nakil ambulansı alındı. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, hasta nakil ambulansının ciddi bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti. Biga'nın nüfusunun hızla arttığını anlatan Işık, "Büyüyen

Biga Belediyesine Hasta Nakil Ambulansı
Haber Giriş Tarihi: 29 Haziran 2017 0:08 Biga Haberleri Sağlık Haberleri

Biga Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne hasta nakil ambulansı alındı.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, hasta nakil ambulansının ciddi bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Biga’nın nüfusunun hızla arttığını anlatan Işık, “Büyüyen ve gelişerek değişen Bigamızda ihtiyaçlara cevap verecek çalışmaları gerçekleştirmek Biga Belediyesi olarak bizim görevimiz. Biz de şehrimizin yaşanacak şehir olarak ön plana çıkması için her tür hizmeti halkımıza sunmaya gayret ediyoruz. Umarım kimsenin ihtiyacı olmaz. Bizler her duruma hazırlıklı olmalıyız. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Sağlık İşleri Müdürü Doktor Volkan Ayhan da hasta nakil aracının 2-3 hafta içinde Bigalıların hizmetine gireceğini söyledi.

Ambulansın öncelikli olarak hareket kısıtlılığı bulunan ve yatalak durumda olan hastalar için kullanılacağını belirten Ayhan, ambulansın yasa gereği durumu ağır, acil hasta ve yaralıların taşınması için uygun olmadığını kaydetti.

Paylaş:
Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Haberleri

Parion’da Bin 900 Yıllık Anıt Mezar Kitabesi Bulundu

Biga Parion Antik Kenti'nde, arkeologların araştırmaları sırasında bin 900 yıllık olduğu tahmin edilen anıt mezar kitabesi

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Biga Haberleri

19 Asırlık Kadın Hekim Mezarı Bulundu

Kemer köyü yakınında yer alan 2 bin 700 yıllık antik kent Parion'daki kazılarda 1900 yıllık kadın hekim mezarı ortaya

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Biga Haberleri

Biga’da Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan firar eden şahıs düzenlenen operasyonla Biga'da