Bozcaada Atık Su Arıtma Tesisi Tamamlanacak

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bozcaada ilçesinde temeli 2014'te atılan atık su arıtma tesisinin kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti. Turan, yaptığı yazılı açıklamada, tesisin temelinin atılmasının ardından tamamlanıp nihai sonucu

Bozcaada Atık Su Arıtma Tesisi Tamamlanacak
Haber Giriş Tarihi: 25 Eylül 2017 20:24 Bozcaada Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bozcaada ilçesinde temeli 2014’te atılan atık su arıtma tesisinin kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, tesisin temelinin atılmasının ardından tamamlanıp nihai sonucu varılamadığını anımsattı.

Bozcaada’nın son yıllarda turizmde talep gördüğünü belirten Turan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Burada daha önce fosseptik mantığı ile hizmet veriliyordu. Bozcaada bizim için önemli. Ülkemizde köyü olmayan tek ilçemiz ve Ege Denizi’nde ikinci büyük adamız. Bu anlamda ilçemize yapılacak yatırımlara her zaman öncelik veriyoruz. Hiçbir zaman Çanakkale’mizin yararı olacak projelerde siyasi parti ayrımı yapmadık. 3 yıl önce çalışmalarına başlanan atık su arıtma tesisinin yapımının bir an önce tamamlanması için İller Bankasına yapılan kredi başvurusu yüzde 50 hibe şeklinde onaylandı. Umarız bir an önce çalışmalar tamamlanır ve Bozcaadamız rahat bir nefes alır.”

Paylaş:
Bozcaada Tenedos Tiyatro Festivali 26 Ekim’de

Bozcaada Haberleri

Bozcaada Tenedos Tiyatro Festivali 26 Ekim’de

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi 26-28 Ekim’de 1. Tenedos Tiyatro Festivali’ne ev sahipliği yapacak. “Bozcaada’da 3 gün 3 gece tiyatro” temalı festivale

Karaya Oturtulan Gemi Yüzdürüldü

Bozcaada Haberleri

Karaya Oturtulan Gemi Yüzdürüldü

Bozcaada ilçesinde, baş tarafından su aldığının tespit edilmesi üzerine kaptanı tarafından karaya oturtulan gemi yüzdürüldü.

Bozcaada’da Atık Toplama Kamyonunda Yangın

Bozcaada Haberleri

Bozcaada’da Atık Toplama Kamyonunda Yangın

Bozcaada'da belediyeye ait ambalaj atığı toplama kamyonunda yangın sonucu hasar meydana