Gökçeada´ya Yatırımlar Devam Ediyor

GÖKÇEADA UĞURLU KÖYÜ VE DEREKÖY’E ALT YAPI YATIRIMLARI AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Gökçeada Uğurlu Köyü ve Dereköy’e yapılacak alt yapı yatırımlarını değerlendirdi. Turan; “İlçelerimize, mahallelerimize, köylerimize altyapı

Gökçeada´ya Yatırımlar Devam Ediyor
Haber Giriş Tarihi: 28 Haziran 2017 22:33 Güncelleme: Gökçeada Haberleri

GÖKÇEADA UĞURLU KÖYÜ VE DEREKÖY’E ALT YAPI YATIRIMLARI
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Gökçeada Uğurlu Köyü ve Dereköy’e yapılacak alt yapı yatırımlarını değerlendirdi.

Turan; “İlçelerimize, mahallelerimize, köylerimize altyapı yatırımları sürüyor. Yatırımların takibini yapmaya, sonuç aldıklarımızı paylaşmaya devam ediyoruz.
Türkiye’nin en batısında yer alan Gökçeada Uğurlu köyümüze ve Dereköy’e yapılacak yatırımlarda sona gelindi.
Altyapı yatırımlarıyla Uğurlu köyümüzün içme suyu şebekesi yenilenecek ve 250 metreküp hacminde betonarme depo yapılacak. İhale gerçekleştirildi. Çalışmaları yakından takip edip süratle hizmete girmesi için uğraşacağız.
Ayrıca Gökçeada Dereköy’e Kanalizasyon Şebekesi yapılması ve İçme suyu şebekesi yenilenmesi işi için yer teslimi yapıldı, çalışmalar başladı.
Fırsat buldukça Gökçeadamıza gitmeye, gidemediğimiz takdirde muhtarlarımızdan, yetkililerden Gökçeada’nın sorunlarını dinleyip, çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Köylerimizin sorunlarını önemsiyoruz. Göreve geldiğimizde özellikle altyapı yatırımları konusunda köylerimize destek sözü vermiştik. Sözümüz doğrultusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Paylaş:
Garsonluk Yapan Roman Yazarı

Gökçeada Haberleri

Garsonluk Yapan Roman Yazarı

Gökçeada'da bir kahvehanede garsonluk yapan ve ortaokul mezunu olan 45 yaşındaki Mehmet Fatih Oflaz, yazdığı 11 romanla edebiyat dünyasında kendisine

Fener Rum Patriği Meryem Ana Ayinini Yönetti

Gökçeada Haberleri

Fener Rum Patriği Meryem Ana Ayinini Yönetti

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Meryem Ana anısına düzenlenen ayini

Gökçeada’da Madam’ın Dibek Kahvesi

Gökçeada Haberleri

Gökçeada’da Madam’ın Dibek Kahvesi

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde lezzeti yıllara meydan okuyan "Madam'ın dibek kahvesi", adaya gelen yerli ve yabancı konuklar tarafından beğenilerek tüketiliyor. İlçe