Çanakkale’de Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı

Çanakale'nin il merkezi ve ilçelerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla vali ve belediye başkanları mesaj yayınlayarak gazetecileri konuk ettiler. Sadece Türkiye'de kutlanan çalışan gazeteciler günü, gazetecilik mesleğini aktif olarak yapanları

Çanakkale’de Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı
Haber Giriş Tarihi: 11 Ocak 2018 22:26 Güncel Haberler

Çanakale’nin il merkezi ve ilçelerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla vali ve belediye başkanları mesaj yayınlayarak gazetecileri konuk ettiler.

Sadece Türkiye’de kutlanan çalışan gazeteciler günü, gazetecilik mesleğini aktif olarak yapanları onurlandırmak için 1961’den beri 10 Ocak günü kutlanmaktadır.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da gazetecileri kahvaltıda ağırladı. Her yıl belediye olarak bir gazeteciye verdikleri ödülün sahibi bu yıl Ogün İnal oldu.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Biga Şehir Parkı’nda gerçekleşen kahvaltıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsmail Işık, belediye olarak yapılan çalışmaları anlattı.
Lapseki Gazeteciler
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Kepez Belediyesince hazırlanan kahvaltıda yerel gazeteciler ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti yönetim Kurulu ile bir araya gelerek küçük hediyeler verdi.

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde