ÇATOD Travel Turkey Fuarına Katılacak

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneğinin (ÇATOD), 7-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacağı bildirildi. ÇATOD Başkanı Armagan Aydeğer, yaptığı yazılı açıklamada, Travel Turkey İzmir Fuarı'nın önemli bir

ÇATOD Travel Turkey Fuarına Katılacak
Haber Giriş Tarihi: 04 Aralık 2017 19:24 Güncel Haberler

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneğinin (ÇATOD), 7-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılacağı bildirildi.

ÇATOD Başkanı Armagan Aydeğer, yaptığı yazılı açıklamada, Travel Turkey İzmir Fuarı’nın önemli bir fuar olduğunu ifade etti.

Geçen yıl 69 il ve 63 ülkeden toplam 33 bin 688 kişinin ziyaret ettiği fuarın, EMITT İstanbul Fuarı ile Türkiye’nin en önemli turizm buluşmalarından birisi olma özelliğini taşıdığını belirten Aydeğer, şunları kaydetti:

“Fuarda bu yıl Türkiye’ye 2016 yılında 1 milyon kişiden fazla turistin ziyaret ettiği Ukrayna partner ülke olacak. Bu kapsamda Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri ve organizasyonunda fuarın birinci gününde Ukrayna’dan gelen basın mensupları, tur operatörleri, resmi heyet, resmi kurum idarecilerimiz, Çanakkaleli turizmciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte Çanakkale Ukrayna Turizm İş Geliştirme Toplantısı gerçekleştirilecek. Ukrayna Turizm Bakanının da katılacağı fuarda konuk bakanın da toplantıya iştirak etme ihtimali bulunuyor.”

Paylaş:
Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel Haberler

Bülent Turan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Ramazan bayramı

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Güncel Haberler

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Fidan Dikimi

Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak fidan dikme etkinliği

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

Güncel Haberler

İşbaşı Eğitim Programı Kapsamında 80 İşbaşı

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş. arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çanakkale merkez ve ilçelerde