11 Mayıs 2024 Cumartesi

Hile Yapan Sandık Görevlisi İstifa Etti

Çanakale'de bir mahallede gerçekleştirilen CHP delege seçimlerinde aynı sandığa 3 kez oy kullandığı iddia edilen sandık görevlisinin istifa ettiği bildirildi. CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, gazetecilere yaptığı açıklamada, 17

Hile Yapan Sandık Görevlisi İstifa Etti
Haber Giriş Tarihi: 01 Ekim 2017 14:47 Siyaset Haberleri

Çanakale’de bir mahallede gerçekleştirilen CHP delege seçimlerinde aynı sandığa 3 kez oy kullandığı iddia edilen sandık görevlisinin istifa ettiği bildirildi.

CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, gazetecilere yaptığı açıklamada, 17 Eylül Pazar günü, İsmetpaşa Mahallesinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Seçimde sandık görevlisi olarak çalışan A.S’nin burada sandığa 3 kez oy attığının güvenlik kameralarınca tespit edildiğini belirten Önder, bu kişinin partiden ihracıyla ilgili disiplin kurulunun toplandığını belirtti.

Önder, kurulun toplantısı sırada A.S’nin partiden istifa ettiğini belirterek, şu bilgileri aktardı:

“Bununla ilgili örgütlerin herhangi bir bağı, herhangi bir ilişkisi yoktur. Bu anlayışların bizim partimizde de yeri olmaz. İşin özüne bakarsak bu parti içi bir mesele olarak kendi değerlendireceğimiz konuydu ama siyasi terbiye ile bağdaşmayan bir hareket oldu. Yapılan bu hareket doğru bir hareket değil. Onu onaylamıyorum ama parti ahlakı taşıyan insanların da bunu parti içinde çözmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Zaten parti bu tür insanları asla içinde barındırmaz.”

Paylaş:
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Koronavirüs Açıklaması

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca Çanakkale’de hızla artan koronavirüs vakaları ile ilgili açıklamalarda

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

Siyaset Haberleri

Turan: Annelere Destek Olmak Sizi İnsan Yapar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

Siyaset Haberleri

Bülent Turan: CHP’li İsimleri Tek Tek Açıklayacağım

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda görevli köy muhtarları ile Gelibolu Öğretmenevi'nde bir araya geldi.