Turkcell Gelibolu Maratonu Başladı

"Barış İçin Koşuyoruz" sloganıyla Turkcell ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Gelibolu Maratonu, 4 kategoride, 6 bin kişinin katılımıyla başladı. Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen

Turkcell Gelibolu Maratonu Başladı
Haber Giriş Tarihi: 02 Ekim 2016 19:08 Gelibolu Haberleri Spor Haberleri

“Barış İçin Koşuyoruz” sloganıyla Turkcell ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Gelibolu Maratonu, 4 kategoride, 6 bin kişinin katılımıyla başladı.

Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen Gelibolu Yarımadası’ndaki etkinlikte maratonun startını Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, 10 kilometrelik koşunun startını ise Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu verdi.

Maraton, yarı maraton, 10 kilometre ve halk koşusu olarak dört kategoride gerçekleştirilen Turkcell Gelibolu Maratonu’na yaklaşık 6 bin kişi katıldı.

Halk koşusuna katılan Avustralya’nın Çanakkale Konsolosu Dylan Walsh, kendisi ve ataları için bu önemli topraklarda yapılan maratonda yer almanın çok anlamlı olduğunu belirterek, “Böyle bir bölgede barış için koşmak çok güzel.” dedi.

Maratonun tamamlanmasının ardından Morto Koyu’nda oluşturulan alanda ödül töreni gerçekleştirilecek.

Paylaş:
Kalenin Yıldızları Spor Başarı Ödülleri

Spor Haberleri

Kalenin Yıldızları Spor Başarı Ödülleri

Kaleninsesi Gazetesi’nin, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte düzenlediği Çanakkale'nin en büyük spor

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu Haberleri

Gelibolu’da Tır Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Gelibolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu Haberleri

Ağaçta Mahsur Kalan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Gelibolu'da çıktığı ağaçta mahsur kalan kedi, Gelibolu Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.