24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Vali Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Dr. İbrahim Bodur Salonunda gerçekleştirilen kutlama programı saygı duruşu

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
Haber Giriş Tarihi: 25 Kasım 2017 11:33 Gündem Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Vali Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Dr. İbrahim Bodur Salonunda gerçekleştirilen kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan tarafından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından Özlem Kayalı İlkokulu Öğrencisi Zeynep Duru Toker “Özledin mi Beni” adlı şiiri okudu.

Özlem Kayalı İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Nilgün Bozdemir tarafından “Kardelen” gösterisinin yapıldığı programda, kum ile boyama sanatı görseli eşliğinde Özlem Kayalı İlkokulu Rehber öğretmeni Dilber Engin “öğretmen umuttur” şiirini okudu.

Özlem Kayalı İlkokulu öğretmenleri tarafından yapılan gösterinin ardından adaylığı sona eren öğretmenler yemin etti.

Programda ayrıca Vali Orhan TAVLI tarafından emekli olan öğretmen ve İl Milli Eğitim çalışanlarına “Hizmet Şeref Belgeleri” verildi.
öğretmenler günü çanakkale
Kutlama programı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen öğretmenler Voleybol Turnuvasında dereceye girenlere İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan tarafından kupaları ve Teşekkür Belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Paylaş:
Büyük Zaferin 97’nci Yıl Dönümü

Gündem Haberler

Büyük Zaferin 97’nci Yıl Dönümü

Çanakkale'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, gaziler de

Çanakkale Merkezli FETÖ Operasyonu

Gündem Haberler

Çanakkale Merkezli FETÖ Operasyonu

Çanakkale merkezli 11 ilde ve KKTC'de FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 21 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı

Çanakkale Barosu’ndan Adli Yıl Açılış Törenine Boykot

Gündem Haberler

Çanakkale Barosu’ndan Adli Yıl Açılış Törenine Boykot

Adli yıl açılış törenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilmesi nedeniyle Çanakkale Barosu da katılmayarak boykot kararı